Kotikäyttöön

KleenU helpottaa ja nopeuttaa päivittäisen puhtauden ja hygienian ylläpitoa kotona. KleenU-pesupyyhkeet ovat luonnonmukaisia ja biohajoavia ilman säilöntä- ja desinfiointiaineita.

Vapaa-aikaan

KleenU-pesu sopii mökeille, veneeseen, matkailuajoneuvoihin ja muihin paikkoihin, joissa sähkö-, viemäri- ja vesijärjestelmien käyttö on rajallista. Biohajoavat pesupyyhkeet, joiden vedenkulutus on minimaalinen sopivat erinomaisesti erilaisiin vapaa-ajan tilanteisiin.

Yleisötapahtumiin

KleenU-pesun avulla saadaan ylläpidettyä hyvää hygieniaa niin pienissä kuin suurissakin tapahtumissa. Tapahtumajärjestäjänä varmistat KleenU-pesun avulla nopean, tehokkaan ja luontoystävällisen pesun kävijöille.
”Pesen käsiäni noin sata kertaa päivässä. Vesipesu ei ole ongelma, mutta pyyhkeenne nopeuttaisi pesua. Pyyhkeenne kosteus ja koostumus on hyvä… Näit mä haluun!”
– Lounasravintolan kokki
”Tämä helpottaisi huomattavasti keittiöhenkilöstön työtä ja mahdollistaisi käsienpesun työvaiheiden välillä…Milloin pääsemme testaamaan?”
– Tapahtumaruokailun päällikkö
”Pyyhkiessämme kaappien ovia KleenUlla  liinat mustuivat..mikähän on syynä?… Ei kai meidän puhdistusaine ja rättipesu näin likaisiksi jätä?”
– Pikaruokalan vuoropäällikkö
”Kädet tuntuvat tosi puhtailta, eikä tämä kuivattanut käsiä ollenkaan. Tämä ei myöskään tuoksu miltään, mikä on hyvä asia.”
– Kuluttajatestiin osallistunut henkilö