Miten KleenU-pesu toimii?

KleenU-pesu on mekaaninen erikoispyyhkeillä suoritettava pesu. Pyyhkeet annostellaan pahvipakkauksessa, jossa pesupyyhkeet kostutetaan vedellä juuri ennen käyttöä. Pesupyyhkeemme ovat luonnonmukaisia, ekologisia ja kemikaalittomia. Innovatiivisen ratkaisumme avulla pystymme tuottamaan hygieenisiä ja biohajoavia pesupyyhkeitä, joilla voit turvallisesti pestä mitä haluat. Lue alta lisää tuotteestamme.

KleenU-pesu on tehokas

Pesumme on suunniteltu vastaamaan korkeita hygieniavaatimuksia ja se soveltuu erinomaisesti korkean hygienian päivittäiseen ylläpitoon. KleenU-pesua on kehitetty yhteistyössä paikallisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Laboratoriotulokset vahvistavat KleenU-pesun tehokkuuden.
Näin kostutat KleenU-pesupyyhkeet!

Luonnollinen

Me KleenU:lla uskomme luonnon voimaan. Siksi pesupyyhkeissämme käytetäänkin vain Suomen luonnosta uutettuja aineita. KleenU-pesupyyhkeet kostuvat annostelijassa hieman ennen pesujen käyttöönottoa. Tämä mahdollistaa pesupyyhkeiden kemikaalittomuuden ja takaa puhtaan, luonnollisen pesun.
Tilaa KleenU-pesupyyhkeitä

Turvallinen

KleenU-pesu on turvallinen valinta. Pyyhkeet eivät sisällä lainkaan kemikaaleja, mikä mahdollistaa pyyhkeiden monikäyttöisyyden. KleenU-pesupyyhkeillä voitkin pestä huoletta mitä haluat – kädet, pöytäpinnat, omenan!
Näin kostutat KleenU-pesupyyhkeet!

Ekologinen

Uusiutuvista materiaaleista valmistetut KleenU-pesupyyhkeet ovat täysin biohajoavia. Pesupyyhkeet valmistetaan havupuusta. Myös KleenU-pesun kuluttama vesimäärä on minimaalinen – yhteen pesuun kuluu vain ruokalusikallisen verran vettä! KleenU-pesu on ekologinen valinta!
Tilaa KleenU-pesupyyhkeitä